Εκπαιδευτικά ΠρογράμματαΝέα

Ηράκλειο Κρήτης. Παρουσίαση του μουσικού-εκπαιδευτικού προγράμματος – «Με όχημα τη μουσική ταξιδεύουμε στην αρχαία και νεότερη Ελλάδα»

20150428_19404520150428_200911Τρίτη, 28 Απριλίου 2015 19:00-21:30, στα συστεγαζόμενα Δημοτικά Σχολεία Ηρακλείου, 28ο και 57ο.

Ο Λύραυλος σε συνεργασία με τη Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ και συγκεκριμένα με το ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (υπεύθυνος σχολικών δραστηριοτήτων Π.Ε. Ηρακλείου κος Γιώργος Π. Μαρκατάτος ), πραγματοποίησε σεμινάριο με τίτλο: « Με όχημα τη μουσική ταξιδεύουμε στην αρχαία και νεότερη Ελλάδα ». Το σεμινάριο παρακολούθησαν με μεγάλο ενθουσιασμό δεκάδες εκπαιδευτικοί του νομού Ηρακλείου.

Από το βιβλίο εντυπώσεων:

“Συγχαρητήρια!!!

Είναι μια εξαιρετική δουλειά όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και για τους εκπαιδευτικούς. Θεωρώ ότι οι μουσικοί που το παρουσίασαν δεν είχαν μόνο τη μουσική γνώση και κατάρτιση αλλά και την κατάλληλη παιδαγωγική προσέγγιση. Άγγιξαν τα παιδιά, τους έδωσαν μουσικές γνώσεις και πέρασαν τη μουσική μέσα από την ελληνική μυθολογία και την παράδοση μας.

Πιστεύω ότι τέτοιες παρουσιάσεις πρέπει να περιοδεύον σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας με χορηγό το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

Αξίζει να αποτελεί επιμορφωτικό σεμινάριο. Επιτέλους να γίνει ουσιαστική επιμόρφωση στους εκπαιδευτικούς και όχι η υπάρχουσα.

Μπράβο σας!!! Καλή συνέχεια!!!

Νατάσα Καρανικόλα ( δασκάλα με 31 χρόνια υπηρεσία)

36ο Δημ. Σχ. Ηρακλείου Κρήτης”

Παρουσίαση μουσικού-εκπαιδευτικού προγράμματος – Με όχημα τη μουσική ταξιδεύουμε στην αρχαία και νεότερη Ελλάδα

Ιστορικό

Πρόσφατα άρθρα